5 stele pentru Hyundai Tucson la Euro NCAP

0
241

Noul Hyundai Tucson a primit cinci stele din partea Euro NCAP. Acest fapt plaseaza modelul in topul celor mai sigure si echipate autovehicule din segmentul din care face parte. Sistemul de asistenta la mentinerea benzii de rulare si functia de detectare a vitezei limita legale au contribuit la obtinerea acestui rezultat.

“Punctajul de cinci stele oferit de Euro NCAP este o dovada in plus a calitatii si sigurantei regasite in noile modele Hyundai. Gradul ridicat de siguranta al noului Tucson, echiparea inalta si design-ul atractiv formeaza un pachet complet pentru clientii Hyundai”, a declarat Thomas Schmid, Chief Operating Officer al Hyundai Motor Europe.

Cu Hyundai Tucson uiti de unghiul mort

noul hyundai Tucson

Noul Hyundai Tucson dispune de o serie de sisteme de siguranta menite sa contribuie la evitarea si minimizarea accidentelor. Printre acestea se numara si functia de franare autonoma de urgenta, care asista conducatorul auto in cazul unui potential pericol. In plus, sistemul de monitorizare al unghiului mort, sistemul de avertizare pentru traficul din spate si sistemul de management al stabilitatii autovehiculului completeaza pachetul de siguranta oferit de noul model.

 

Citeşte şi testul cu Hyundai Tucson 2008

Pentru mai multa siguranta, noul Tucson este echipat cu sistem de ”capota activa”, care pemite ridicarea automata a capotei in cazul impactului cu un pieton, extinzand zona de deformare pentru a preveni sau pentru a reduce accidentarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *