Agricultura: fostul ministru, actualul ministru si povestile lor

0
230

Trei ani de mandat pentru Daniel Constantin

Mandatul de trei ani al lui Daniel Constantin la Ministerul Agriculturii nu este nici pe departe aşa plin de ”realizări”, cum le numeşte ministrul, ci dimpotrivă. Cea mai mare parte a agricultorilor, chiar dacă cei chestionaţi sunt membri LAPAR, organizaţie care nu a avut relaţii foarte bune cu ministrul Constantin, cel puţin în prima fază a mandatului, susţine că ministrul a promis multe şi a făcut puţine, ba chiar mai mult a lăsat în urmă şi o serie de probleme nerezolvate. Ca de obicei, nu lipsesc nici excepţiile de la regulă. Există şi voci care apreciază munca lui Daniel Constantin, în special faptul că s-a înconjurat de oameni „competenţi”.

În loc să se ocupe de problemele din minister, a bătut ţara în lung şi-n lat cu PNDR-ul, mai mult în scop electoral, afirmă Ilie Dan, un fermier cunoscut din Ilfov, membru important al LAPAR.

mai multe aici

Ministerul Agriculturii revine lui Achim Irimescu

achim-irimescu-Agricultura

Achim Irimescu revine la Ministerul Agriculturii, de această data în poziţia de ministru, după ce în urmă cu un an îşi dăduse demisia din funcţia de secretar de stat, motivul fiind unele păreri divergente faţă de Daniel Constantin. Acesta şi-a prezentat vineri bilanţul activităţii din ultimii trei ani, perioadă în care s-a aflat la conducerea instituţiei.

Irimescu a fost secretar de stat în minister în perioada 2012 -2014, funcţie la care a renunţat după ce ministrul Constantin ar fi fost deranjat de unele declaraţii făcute de Irimescu în presă, după cum se vorbea în piaţă la acea vreme.

mai multe aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *