Nissan NP300 Navara, ales pick-up anului 2016

0
566

Nissan NP300 Navara a primit premiul competitiei internaţionale Pick-up of the Year 2016 în Franţa, la Lyon.

Noul pick-up Nissan şi-a surclasat concurenţii într-o competiţie în care membrii juriului au punctat ţinuta de drum, capabilităţile off-road, performanța motorizării şi sarcina utilă.

NP300_NAVARA_Front_Seats

Nissan NP300 Navara a trecut în clasament de Mitsubishi L200 sau Ford Ranger datorită confortului şi rafinamentul de care a dat dovadă în acelaşi timp fiind capabil să arate atuurile specifice unui cărăuş: sarcina utilă şi capacitatea de tractare.

Suspensia spate multilink în 5 puncte

Nissan NP300 Navara se evidenţiază graţie şasiului robust şi suspensiei spate multilink în 5 puncte pentru versiunea Double Cab, precum şi o bena impresionantă, mai lungă cu 67mm decât a modelului precedent.

Interior nissan_NP300_NAVARA

Nissan NP300 Navara introduce caracteristici interesante în segment: Around View Monitor, care permite o vedere panoramică 360º pentru manevre la viteză redusă şi Forward Emergency Braking (Frânare automată de urgenţă) care reduce sau împiedică pericolul de coliziune.

Producţia noului Nissan NP300 Navara a demarat în această lună în cadrul uzinei Nissan din Barcelona, iar comercializarea în Europa este prevăzută la începutul lui 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *