Nissan NP300 Navara, ales pick-up anului 2016

Nissan NP300 Navara a primit premiul competitiei internaţionale Pick-up of the Year 2016 în Franţa, la Lyon.

Noul pick-up Nissan şi-a surclasat concurenţii într-o competiţie în care membrii juriului au punctat ţinuta de drum, capabilităţile off-road, performanța motorizării şi sarcina utilă.

NP300_NAVARA_Front_Seats

Nissan NP300 Navara a trecut în clasament de Mitsubishi L200 sau Ford Ranger datorită confortului şi rafinamentul de care a dat dovadă în acelaşi timp fiind capabil să arate atuurile specifice unui cărăuş: sarcina utilă şi capacitatea de tractare.

Suspensia spate multilink în 5 puncte

Nissan NP300 Navara se evidenţiază graţie şasiului robust şi suspensiei spate multilink în 5 puncte pentru versiunea Double Cab, precum şi o bena impresionantă, mai lungă cu 67mm decât a modelului precedent.

Interior nissan_NP300_NAVARA

Nissan NP300 Navara introduce caracteristici interesante în segment: Around View Monitor, care permite o vedere panoramică 360º pentru manevre la viteză redusă şi Forward Emergency Braking (Frânare automată de urgenţă) care reduce sau împiedică pericolul de coliziune.

Producţia noului Nissan NP300 Navara a demarat în această lună în cadrul uzinei Nissan din Barcelona, iar comercializarea în Europa este prevăzută la începutul lui 2016.

S-ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *