Tabere în Elveţia pentru copiii români

0
265
Tabără Elveţia

Pentru prima dată țara noastră va găzdui un eveniment inedit și exclusivist, destinat familiilor care își trimit copiii în tabere în străinătate. Săptămâna taberelor elvețiene se organizează în perioada 7-11 martie în toate sediile IntegralEdu, cel mai important furnizor de tabere educaționale din România. Participanții se vor putea informa în legătură cu ofertele școlilor din Elveția care oferă astfel de programe. Mai mult, la acest eveniment mai are loc o premieră: pentru prima dată instituțiile organizatoare elvețiene oferă o reducere de 20% la programele de tabere educaționale pentru tinerii români, fapt care nu se întâmplă în mod uzual cu ofertele educaționale elvețiene de acest tip.

Copiii români pot învăţa arta culinară de la chefi internaţionali celebri

La Săptămâna Elvețiană vor participa 3 centre de limbi straine și universități care organizează tabere educaționale pentru tineri cu vârste cuprinse între 4 si 16 ani, respectiv 16+. Printre cele mai inedite oferte se numără o tabără unde copiii pot face primii pași în arta culinară, fiind asistați de chefi internaționali celebri. Acest program este oferit din The American School of Switzerland (TASIS) în Lugano, unde participanții vor învăța ce înseamnă bucătăria italiană de top, de la cumpărarea materiilor prime din piață, până la prepararea și servirea diverselor feluri de mâncare. Tot la TASIS se vor putea accesa și cursuri de fashion, film sau arhitectură.

De altfel, activități educative în domeniul culinar și hotelier sunt oferite și de Swiss Education Academy, una dintre cele mai prestigioase instituții internaționale destinate industriei de hospitality. La Swiss Education Academy tinerii vor lua contact cu fascinanta și exclusivista lume a ciocolateriei, patiseriei și brânzeturilor elvețiene.

“Toate programele din taberele elvețiene se desfășoară în limba engleză, franceză sau germană, în funcție de opțiunea fiecăruia și sunt asistate de personal nativ al limbii de studiu. Combinațiile de opțiuni sunt multiple, în funcție de vârsta și interesele copiilor. Ofertele din timpul Săptămânii Elvețiene vor cuprinde și programe de zi pentru cei mici care își vor petrece vacanța în Elveția împreună cu părinții. Oricum, vacanța nu va fi lipsită de activități inedite și captivante care pot să însemne cursuri de golf, călărie sau relaxare la spa”, declară Alexandra Piha, consultant tabere educaționale IntegralEdu.

O altă destinație de top pentru taberele de vară, promovată în cadrul Săptămânii Elvețiene, este stațiunea Verbier, aproape de Montreux. Organizate la altitudinea de 1500 de m, taberele din superba stațiune Verbier arată exact ca în filme. Renumitele cabane elvețiene îi găzduiesc pe copiii cu vârste între 3 și 14 ani și le oferă activități educative și recreative în limba aleasă, pe care nu le vor uita toată viața. Aici este mediul ideal unde vor învăța să se descurce în mediul montan, își vor dezvolta spiritul de echipă sau abilitățile de leadership. Alături de copii din toată lumea, românii se vor întrece la mountainbike, vor găti în aer liber și se vor distra în jurul nelipsitelor focuri de tabără.

 

Cei care doresc să beneficieze de ofertele Săptămânii Elvețiene sunt așteptați la sediul IntegralEdu, din Bulevardul Magheru 41 sau în oricare din birourile din Constanța, Craiova, Galați, Timișoara, în fiecare zi începând cu ora 10.00, până la 17.00, de luni până vineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *