Calipso, apa de izvor pe care poţi să o bei liniştit!

0
179
Apa Calipso

Probabil că aţi auzit povestea cu autoritaţile alarmate de germenii din apă. A fost la felevizor, dar şi în toată presa. ce e cu germenii raspectivi? Aflăm că mai nimic.

Pentru curioşi, am aflat şi raspunsul celor de la Calipso. O apă de izvor pentru care au forat la 250 de m adâncime. Apă veche de milioane de ani, ca la 250 de metri unde este izvorul în stratul de rocă format in Cuaternar, acum 2,5 milioane de ani, Calipso este pură ca lacrima de unicorn! 🙂

Avem mai jos declaratia oficială celor de la Calipso, iar aici le puteţi vizita site-ul pentru alte informaţii:

Apa Calipso
Apa Calipso

Calipso, INFORMARE DE PRESĂ

Suntem preocupați zilnic de respectarea calității produselor noastre, în conformitate cu toate normele și standardele de calitate și siguranță alimentară.

Astfel, din loturile zilnice de apă se prelevează probe pentru testare de pe toate liniile de îmbuteliere. În total vorbim despre 180 de probe pe lună, analizate atât în laboratorul propriu, cât și în laboratoare externe, acreditat RENAR.

Asigurăm opinia publică de faptul că, analizam microbiogic fiecare lot de apă, si în niciuna din toate aceste probe, parametrul NTG analizat nu a indicat modificări față de norma impusă de lege.

Apa Calipso provine dintr-un foraj de mare adancime, la 250 de metri. De la momentul extracției, până la îmbuteliere, apa nu are contact cu mediul exterior, deci orice eventuală contaminare externa cu microorganisme este practic imposibilă. Echipamentele de pompare, stocare, filtrare și îmbuteliere a apei folosite de compania Calipso sunt de ultimă generație, acestea făcând obiectul unei investiții de 6 milioane de euro, finalizată în decembrie 2015. Dealtfel, investițiile în alte linii moderne de îmbuteliere vor continua și în 2016, acesta ridicându-se la 2 milioane de euro.

Vă informăm că probele de apă la care s-a referit ANPC în comunicatul oficial, ca având modificări de microbiologie, nu au fost prelevate din fabrica noastră. Conform HG 1020/2005, analiza paramentrului NTG (număr total de germeni) se face la maxim 12 ore după îmbuteliere. Menționăm că după efectuarea acestor analize, ANPC s-a deplasat la sediul societății noastre și a prelevat probe din fluxul de producție. Analizele finalizate pana in prezent nu indica existenta unor probleme de microbiologie.

Suntem total deschisi pentru orice fel de test, astfel că, oricine este interesat ne poate vizita la fabrica noastra din comuna Afumati. Aici poate urmări fluxul nostru de producție și modalitatea prin care prelevăm probe și realizăm testele în laboratoarele uzinale interne dotate cu aparatura performanta.

Compania Calipso are o experiență de peste 15 ani în piața apelor minerale, cu investiții de peste 12 milioane de euro și 140 de angajați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *