Studio-ul de dans Arthur Murray a împlinit 2 ani de prezență în România

0
207

Studioul de dans Arthur Murray din București, franciza a celei mai mari rețele de școli de dans din lume, a împlinit în aprilie 2 ani de la deschiderea oficială în România.

Cele mai iubite stiluri de dans

În primii 2 ani de prezență în București, cele mai iubite stiluri de dans de societate de către adulții amatori care își doresc să urmeze cursuri de dans au fost Tango, Rumba și Salsa.

Vals, Cha-Cha și Rock-n-roll sunt dansurile care urmează în topul preferințelor celor peste 1000 persoane care au participat la lecții de dans în studioul Arhur Murray situat în zona Herăstrău din Capitală, de la deschidere și până în prezent.

Cele mai populare „motive” pentru a dansa: în căutarea relaxării

Eliminarea stresului, tonifierea și dorința de a petrece timp într-o activitate fizică plăcută și relaxantă sunt cele mai întâlnite motivații care îi fac pe adulții din București să pășească pe ringul de dans al școlii Arthur Murray.

Viteza cu care dansul elimină stresul acumulat în viața de zi cu zi și beneficiile sale fizice și psihice imediate sunt principalele motive pentru care studenții vin la dans inițial. După aceea, aceștia descoperă o mulțime de alte beneficii. Posibilitatea de socializare cu persoane cu preocupari similare, buna dispoziție sau distracția, datorate sistemului unic de predare din rețeaua Arthur Murray, precum și atmosfera deosebit de plăcută și întotdeauna pozitivă din studio sunt motivele pentru care studenții revin la lecțiile private, cele de grup și bineînțeles la petrecerile organizate frecvent” declară Cristina Ardelean, Administrator Arthur Murray București.

Socializarea și distracția în pași de dans

În cei 2 ani de la deschiderea școlii de dans Arthur Murray din București, au fost organizate peste 200 de petreceri și evenimente cu dans, pentru socializare între studenți și bună dispoziție. Petrecerile tematice și evenimentele frecvente cu dans pentru amatori sunt ocazii ideale pentru a întâlni persoane noi.

Suntem singura școală de dans din București care pune accentul pe organizarea evenimentelor de dans premium pentru amatori. Petrecerile tematice și evenimentele organizate în cadrul școlii, în locații externe sau internațional reunesc persoane care au descoperit prin dans o modalitate nouă de a-și petrecere timpul liber și de a face networking de calitate” adaugă Cristina Ardelean.

Socializarea și petrecerea timpului liber într-o manieră distractivă, dar care să implice mișcare, sunt beneficiile cele mai căutate și la nivel mondial în cadrul rețelei de peste 280 de școli de dans Arthur Murray.

Arthur Murray_Dance

Arthur Murray_Dance2

Arthur Murray_Dance5

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *