AdePlast se alătură eDevize în inițiativa de a revoluționa modul în care se fac evaluarea și ofertarea în România

0
267

Compania AdePlast a încheiat un parteneriat cu dezvoltatorii platformei software eDevize pentru a susține inițiativa lor de a revoluționa modul în care se fac evaluarea și ofertarea proiectelor de construcții din România. Având în vedere strategia de expansiune minuțioasă pe teritoriul țării noastre, AdePlast a căutat întotdeauna noi modalități de a crește standardele de calitate în construcții.

Evaluările de cost calitative sunt necesare pentru toți pilonii din piața construcțiilor

O evaluare de cost calitativă aduce câteva beneficii importante pentru beneficiar, arhitect, constructor sau producător. Beneficiarul are un control mai bun asupra prețului și știe în ce direcții să-și aloce resursele și cum să se încadreze, astfel, în bugetul estimat. În acest caz, sunt eliminate situațiile în care o alocare defectuoasă a dus la nefinalizarea proiectelor.

Arhitectul îi poate oferi beneficiarului o consultanță de calitate superioară și îl poate ajuta pe acesta să ia cele mai bune decizii. Constructorul se bazează pe liste de cantități clare când face oferta și astfel, știe clar care sunt riscurile și beneficiile proiectului. Producătorii de materiale dispun de o predictibilitate mai mare a pieței și, astfel, pot eficientiza route-to-marketul.

Viziunea dezvoltatorilor eDevize și viziunea companiei AdePlast converg

Pentru revoluționarea proceselor clasice din industria construcțiilor, arhitecții, proiectanții, constructorii și beneficiarii trebuie să dispună de soluții eficiente care să rezolve cât mai multe dintre nevoile lor într-un mod sigur și mult mai rapid. Doar în acest fel, industria construcțiilor va reuși să facă progrese în livrarea proiectelor la timp și în bugetul estimat.

Prin parteneriatul cu eDevize, AdePlast continuă să investească în dezvoltarea pieței de contrucții în colaborare cu companii 100% românești. Prima fază a colaborării se va finaliza în decursul lunii martie și va pune la dispoziția clienților AdePlast și a utilizatorilor eDevize, norme de implementare a materialelor AdePlast cu defalcarea costului la nivel de material, manoperă, utilaj și transport.

În acest fel, arhitecții, proiectanții, constructorii și beneficiarii vor putea face evaluări și oferte în care să includă și  materialele AdePlast, gratuit. eDevize este singura platformă prin care se pot realiza evaluări și oferte complete pentru proiectele din construcții gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *