Arta contemporană cu vin de Ostrov, sec

0
193

Artă contemporană şi vin de Ostrov a fost oferta de aseară de la Centrul de Artă Contemporană aflat pe Calea Victoriei, colţ cu Regina Elisabeta. Pentru ca Merlot-ul, Cabernetul – din păcate nu genialul Cabernet Rose de Ostrov – sau Rislingul Italian, toate seci şi DOC, sa meargă cu desenul în nenumăratele lui expresii, fiecare sticlă prezentă la vernisaj a avut drept etichetă câte o lucrare prezentă la vernisaj.

Evenimentul cred că se poate numi unul „de lucru” daca luăm în clacul anunţul aruncat în eterul mediatic de către reprezentanţii Centrului de Arta Contemporana: „vă invităm la finisajul și lansarea catalogului Întâlniri cu desene/Fresh Drawings 2006-2011”.

Cei prezenţi au putut sa-si încânte – în cel mai contemporan mod posibil – ochii cu lucrările realizate de artiștii Alexandru Rădvan, David Șandor, Lea Rasovszky, Maria Be și Alexandra Baciu, aflate, evident, expuse pe pereţii şi centrului. Dacă acest mod „clasic” de expunere nu ar fi fost de ajuns, pentru 15 lei/sticla orcine ar fi putut sa-şi ia acasă câte o sticlă personalizată, ca aşa:

Rieslingul Italian are eticheta ilustrată cu o imagine de © Alexandru Rădvan 2010
Feteasca Albă are eticheta ilustrată cu o imagine de © Alexandra Baciu 2010
Cabernetul Sauvignon are eticheta ilustrată cu o imagine de © Maria Be 2007
Merlotul are eticheta ilustrată cu o imagine de © Maria Be 2011

După un astfel de eveniment îmi ramâne de filosofat despre cât de bine se completează vinul sec cu arta contemporană. Se completeaza, pe cuvânt. Mai vreau!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

poze de Dani Mura

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *