YouTube ofera 300 de mii de dolari podcasterilor pentru a pune conținut pe platforma

0
113
Youtube

YouTube vrea să concureze cu giganți ca Amazon, Apple și Spotify pe partea de găzduire de podcasturi. Din câte se pare, platforma deținută de Google le oferă creatorilor de conținut fonduri pentru a produce videoclipuri, în special variante filmate ale podcasturilor acestora. Creatorii individuali ar urma să primească 50 de mii de dolari, în vreme ce rețelele de podcasturi vor beneficia de fonduri de 200 de mii sau 300 de mii de dolari.

vezi si: https://informateca.ro/admiterea-la-scolile-de-politie-jandarmi-si-pompieri-a-inceput-peste-2-800-de-locuri-scoase-la-concurs/

Asta s-ar fi întâmplat oricum mai devreme sau mai târziu. YouTube are deja pe platformă o serie de podcasturi, dar acestea nu sunt publicate episodic și la fel de agresiv ca pe alte servicii precum Spotify. Indicii au tot fost, cum ar fi punerea lui Kai Chuck în poziția de șef pentru strategia de podcasting. Ba chiar s-a pus problema eliminării condiției de a avea o subscripție Premium ca să poți rula conținut audio în background în Canada.

YouTube nu concepe să rămână în spatele lui Apple Podcasts, iar o astfel de schimbare s-ar dovedi tentantă pentru creatorii de conținut dispuși să-și facă disponibile episoadele pe încă o platformă. Totodată, și audiența ar putea fi astfel convinsă să facă trecerea pe YouTube, poate chiar să plătească taxa de protecție și să se bucure de beneficiile exclusive aduse de abonamentul Premium.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *