OnePlus Nord Buds şi OnePlus Nord Watch – câteva detalii pentru primele accesorii ale seriei Nord

0
160
Casti

OnePlus va anunţa pe 28 aprilie mai multe device-uri, printre care şi căştile OnePlus Nord Buds sau ceasul OnePlus Nord Watch. Vorbim de primele accesorii ale seriei Nord.

Vezi și: Livrările unor produse Apple şi ale laptop-urilor Dell şi Lenovo ar putea întârzia din cauza restricţiilor Covid-19 din China

Căştile OnePlus Nord Buds vor dispune de drivere de 12.4 mm, vor avea certificare IP55 pentru rezistenţă la apă şi vor oferi o autonomie de până la 30 de ore împreună cu cutiuţa de încărcare (fiecare cască va avea o baterie de 41 mah, iar cutia de încărcare un acumulator de 480 mah).

Căştile vor mai avea o latenţă de 94ms, conectivitate bluetooth 5.2 şi tehnologie Dolby Atmos. OnePlus Nord Buds vor putea fi comandate pe alb sau negru.

Smartwatch-ul OnePlus Nord Watch va fi unul entry-level, preţul acestuia urmând a fi undeva la 60 – 70 de euro. Ca posibile specificaţii regăsim senzor pentru puls, SpO2 pentru măsurarea gradului de oxigenare al sângelui şi diferite tipuri de monitorizări: activităţi sportive, somn etc.

Alături de aceste două accesorii despre care nu ştim încă prea multe vor mai fi lansate şi smartphone-urile OnePlus 10R 5G şi OnePlus Nord CE 2 Lite 5G. În acest context nu mare mi-ar fi mirarea ca unul dintre cele două purtabile să fie oferite cadou la achiziţia unuia dintre cele două telefoane în etapa de precomandă.

Sursă APPO

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *