Cantitatea de smartphone-uri Pixel vandute de Google pana acum

0
228
google pixel

O sursa din cadrul Bloomberg – care a obtinut niste date din alta parte – a dezvaluit cantitatea de smartphone-uri Pixel vandute de Google de la aparitia pe piata a acestei game.

Astazi e ziua lansarii noilor smartphone-uri Pixel ale Google. Compania a confirmat ca noua gama de telefoane Pixel se lanseaza de aceasta date si pe alte piete, asa ca pare ca compania din SUA intentioneaza sa-si creasca numarul de smartphone-uri vandute.

Aceasta companie nu impartaseste niciodata statistici despre numarul de telefoane vandute, dar o sursa terta indica faptul ca compania din SUA a livrat pana acum 27,6 milioane de telefoane Pixel, de cand a aparut aceasta gama pe piata in 2016.

CITESTE SI:  VIDEO: Un teaser video oficial al Galaxy Note 7 a fost lansat

Datele provin de la Vlad Savov din cadrul Bloomberg care obtinut la randul sau datele de la firma de cercetare IDC. Utilizatorii s-ar putea sa fie stupefiati de comparatia dintre cifrele Google si cele ale principalului producator Android de pe piata, Samsung.

Conform lui Vlad, vanzarile Pixel de pana acum sunt doar o fractiune din vanzarile din 2021 ale Samsung. Vlad indica faptul ca, in acest ritm, pentru ca Google sa vanda la fel de multe telefoane pe cat vinde Samsung intr-un an, acest lucru ar dura 60 de ani.

Nu doar Samsung vinde mai multe smartphone-uri Android decat Google. Alte exemple de companii care depasesc telefoanele Pixel la vanzari sunt Xiaomi, Oppo si Vivo.

Dar aceste trei companii din urma exista pe piata de mai mult timp decat compania americana si vand smartphone-uri si pe alte piete si la preturi diferite. Asa ca nu ar fi tocmai cinstit sa comparam Google cu alti producatori de telefoane Android.

CITESTE SI:  Ce functii noi vor sosi pe Chrome OS 87 de la Google

Dar e important de mentionat ca Google progreseaza si isi creste portofoliul de smartphone-uri. Compania americana a confirmat in aprilie ca Pixel 6 a devenit gama sa de smartphone-uri cu cele mai mari vanzari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *