Xiaomi CIVI 3 va primi un procesor MediaTek Dimensity 8200; Ce știm despre noul selfie phone

0
224

Xiaomi CIVI 2 debuta în China în luna septembrie a anului 2022. Se vehiculează că urmează să sosească modelul CIVI 2S în următoarele săptămâni, iar în a doua parte a anului 2023 ar sosi și Xiaomi CIVI 3. „Rețeta” s-ar păstra, deci vom avea de-a face cu un nou selfie phone cu design elegant, orientat spre publicul feminin. Azi tipster-ul Wisdom Pikachu a dezvăluit câteva detalii cu privire la acest model.

Conform tipster-ului, Xiaomi CIVI 3 nu va avea procesor Qualcomm, în ciuda faptului că celelalte modele din gamă folosesc CPU-uri Snapdragon. În mod surprinzător, CIVI 3 va aduce procesor MediaTek Dimensity 8200. De asemenea, display-ul telefonului va avea rezoluție Full HD+ și refresh rate crescut. Din păcate, alte specificații nu sunt cunoscute momentan.

Gama CIVI de la Xiaomi se focusează pe un design slim și atractiv, având sticlă în spate, display curbat și margini fabricate din aluminiu. Sunt modele super high midrange cu senzori foto de top, axați pe captura selfie. Până la Xiaomi CIVI 3, compania ar urma să aducă modelul CIVI 2 în Europa. El ar sosi sub forma lui Xiaomi 13 Lite, făcându-și deja apariția în baza de date Google Play.

Xiaomi 13 Lite va primi astfel display de 6.55 inch în diagonală, AMOLED, cu rezoluție Full HD+ și refresh rate de 120Hz. La interiorul telefonului se află un procesor Snapdragon 7 Gen 1, până la 8 GB RAM și 256 GB de stocare. Bateria are 4500 mAh, iar alimentarea se realizează la 67W pe fir. În spate ar urma să primim un senzor foto principal de 50 MP, o cameră ultrawide de 20 MP, dar și una de 2 MP macro. În față se află o cameră foto duală care include senzori de 32 MP.

Deși va avea un procesor diferit, Xiaomi CIVI 3 ar include o parte din dotările atractive ale gamei: design premium, display AMOLED, cameră selfie de top și încărcare rapidă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *