Worldwide Developers Conference va începe pe 5 iunie

0
294

Apple a anunţat perioada în care va avea loc evenimentul Worldwide Developers Conference din acest an, ediţie care s-ar putea dovedi una dintre cele mai memorabile de până acum.

WWDC 2023 va avea loc în perioada 5 – 9 iunie, anunţă Apple, care va organiza anul acesta evenimentul în cadrul campusul Apple Park.

Deşi pandemia a trecut, WWDC 2023 va fi, din nou, organizat online, unde va putea fi urmărit gratuit. Va exista o singură excepţie – un eveniment special pentru dezvoltatori şi studenţi, care va avea loc chiar în prima zi.

În mod previzibil, Apple va vorbi despre unele din noutăţile pe care le vor aduce anul acesta sistemele de operare ale companiei, de la iOS 17 şi iPadOS 17, la watchOS 10 şi macOS 14.

În ultimii ani, Apple a prezentat şi noi produse hardware la WWDC şi, în mod normal, la fel ar trebui să se întâmple şi acum. Nu ar fi exclus ca Apple să lanseze aici noi laptopuri şi desktop-uri.

 

Este posibil ca tot la WWDC 2023 Apple să îşi prezente prima cască de realitate mixtă, care ar trebui să intre pe piaţă undeva în a doua parte a anului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *