Zelenski, reacție după retragerea trupelor Wagner: „Omul de la Kremlin este foarte speriat”

0
204

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a făcut o serie de declarații, comentând evenimentele care au avut loc sâmbătă, în Rusia.

După ce Evgheni Prigojin a anunțat că a ordonat trupelor Wagner să se retragă, Zelenski a făcut câteva observații.

„Astăzi este ziua în care cu siguranță nu ar trebui să fie liniște. Și cu siguranță avem nevoie de conducere. Astăzi lumea a văzut că șefii din Rusia nu controlează totul.

Chiar nu. Haos complet. Absență completă a oricărei predictibilități. Și se întâmplă pe teritoriul Rusiei care este plin de arme”, a spus președintele ucrainea, conform BBC.

El a adăugat că astăzi „toți bandiții ruși, mercenarii și oligarhii” au văzut cât de ușor este să „capturezi orașe ruse”.

Zelenski a îndemnat din nou partenerii din Occident să susțină și să ajute Ucraina pentru „protejarea Europei” cu avioane și arme.

„Omul de la Kremlin este, evident, foarte speriat și probabil că se ascunde undeva, nu se arată. Sunt sigur că nu mai este în Moscova. Știe de ce se teme pentru că el personal a creat această amenințare. Tot răul, toate pierderile, toată ura – el este cel care le răspândește”, a mai spus președintele Ucrainei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *