Meta/Facebook/Instagram par că își sapă singuri groapa

0
232

Consumul de Facebook/Instagram scade, generația nouă fiind mai atrasă de Tiktok și de chestii de tras pe nas. Când auzi și vezi asta, te gândești că deținătorii acestor platforme vor face eforturi să repare problemele acestor platforme, ca măcar să funcționeze decent.

Doar că nu. Pare că nu le pasă. De ce m-am lovit în ultima vreme:

 1. nu mi se încarcă chat-urile pe facebook. deschid tab, aștept și aștept și nimic. dacă nu dau refresh la pagină nu se întâmplă nimic.
 2. să administrezi comentariile unei pagini e un coșmar în continuare, mereu a fost.
 3. am urcat clipuri video la 4K și mi le-a procesat la 720p, prost.
 4. a vedea un video pe facebook e în continuare o aventură. nu mă prind de ce partea de video a rămas la fel de proastă de 10 ani. nu le pasă? nu știu ce să facă?
 5. instagram e în continuare plin de spam și conturi fake. poți cumpăra în continuare urmăritori și like-uri fără probleme, în ciuda anunțurilor că vor repara și opri. e o rețea a vanității.
 6. instagram e în continuare plin de spam. un prieten de acolo a dat acces la listă la cine știe ce mizerie, și primesc constant spam de tipul “ești adăugat la acest grup cu linkuri porno”. m-am gândit să îl blochez pe el, dar nu are nici un efect.

 7. raportările la instagram pentru fake news și produse false sunt răspunse după 6 luni.
 8. raportările pentru conturi false pe facebook sunt răspunse cu flit, indiferent că vorbim de oameni cunoscuți, gen fotomodel, sau de persoane cu 200 prieteni. are 2 poze pe un profil, ambele de pe net, nu e clar că e fake? nu ceri un ID? nope.
 9. instagram sunt atât de imbecili că nu poți să dai share pe tiktok la ce urci acolo. așa s-au gândit ei, să nu poți da share pe alte platforme, să nu cumva să urce cineva ceva la ei și să dea share în altă parte, să urce în altă parte și să dea share la ei, că sigur așa vor sta mai mult pe platforma lor.
 10. instagram nu mai are butonul de add story/post la îndemână. era prea logic să fie.
 11. constant nu mi se încarcă stories pe care le pun. îmi arată că s-au încărcat, închid telefonul sau schimb aplicația, deschid peste 10 minute, eroare.
 12. constant nu mi se încarcă stories ale altora. hai că pe drum poate nu e mereu semnal bun, dar pățesc asta și acasă, pe wifi.

Și apoi mai e asta. OK, o să stai pe Facebook ca să ce? Câte poze cu copiii prietenilor să vezi? Câte păreri stupide să auzi? Cred că 3 sau 6 luni le va fi de ajuns să se prindă că content is king.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *