Designul lui Nothing Phone (2) este oficial dezvăluit în cel mai nou video MKBHD; Aflăm ce aduce nou interfața Glyph

0
160

Nothing Phone (2) va debuta oficial pe 11 iulie. În India s-a dat deja startul perioadei de precomandă, iar producătorul a început o campanie de teasing prin care prezintă treptat feature-urile smartphone-ului. Până acum am văzut randări, au existat zvonuri cu privire la specificații, dar acum terminalul și-a făcut apariția în cel mai nou video de pe canalul lui Marques Brownlee (aka MKBHD). Mai jos avem detalii.

YouTuber-ul spune că testează smartphone-ul de câteva săptămâni, iar acum a primit acordul companiei de a prezenta câteva feature-uri în cel mai nou material „Dope Tech”. Clipul e împărțit în 3 bucăți, iar undeva la minutul 13 Marques vorbește despre Nothing Phone (2) și chiar îl compară cu predecesorul.

Din câte observ, noul model are dimensiuni similare cu ale predecesorului, deși display-ul ar avea 6.7 inch în diagonală, conform zvonurilor. Asta înseamnă că marginile din jurul panoului OLED au fost reduse considerabil. În mare, smartphone-urile arată aproape identic, deși au avut loc câteva schimbări pentru ergonomie. În spate există sticlă ușor curbată pe margini, decupajul camerei selfie este acum centrat și au loc îmbunătățiri la nivelul interfeței Glyph. Muchiile rămân plate, în stilul celor adoptate de iPhone 14.

Există un aranjament nou de LED-uri în partea din spate. Sunt incluse aici 33 de zone luminoase, în timp ce Nothing Phone (1) aducea doar 12 astfel de zone. Asta permite un control mai precis asupra LED-urilor. Din zona de setări a telefonului vom putea alege pattern-uri unice pentru notificări, iar LED-urile vor afișa chiar timpul rămas până la îndeplinirea unui task.

 

Funcția e similară cu ceea ce oferă Apple pe ecranul de blocare, cu acele widget-uri care îți afișează timpul rămas până la sosirea Uber-ului sau scurgerea timpului atunci când setezi un timer. Aceste acțiuni sunt afișate acum de LED-urile integrate pe spatele lui Nothing Phone (2).

MKBHD a acționat sub un NDA, deci nu a putut dezvălui detalii legate de dimensiuni sau hardware. Cu toate acestea, multe dintre specificații sunt deja cunoscute. Telefonul va primi procesor Snapdragon 8+ Gen 1, o baterie de 4700 mAh și alimentare rapidă la 45W pe fir +  încărcare wireless.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *