Rușii nu știu cum săgestioneze războiul

0
48

Bloggerii militari ruși au afirmat că este posibil ca comandanții ruși să ia decizii cheie în timpul războiului folosind hărți ale câmpului de luptă care „diferă de realitatea tactică”, relatează Sky News.

Institutul pentru Studiul Războiului (ISW), un thinktank cu sediul în SUA, a declarat că un blogger, care a făcut această afirmație ca răspuns la un alt blogger care a întrebat de ce forțele rusești nu țintesc „mari concentrări de forțe ucrainene în apropierea liniei de front”.

El au declarat că trupele rusești de pe linia frontului au acces la „harta reală” – și că comandanții lor le ordonă „să efectueze atacuri de rutină pentru a obține câștiguri” care aliniază harta „reală” cu cea „incorectă”.

Un alt blogger militar rus a precizat că au existat și alte cazuri de operațiuni rusești care au avut ca scop „obținerea conformității cu hărțile inexacte ale liniei de front”.

Un altul a afirmat că comandanții ruși sunt „stimulați” să obțină câștiguri descrise în „hărțile incorecte” ale Statului Major General, deoarece acesta „solicită din ce în ce mai mult rapoarte pozitive de la comandanții de pe linia frontului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *