Doi avocați de la Cunescu, Balaciu și Asociații, promovați parteneri în casa de avocatură

0
431

Marius Pantea și Alexandru Simon sunt noii parteneri ai casei de avocatură Cunescu, Balaciu și Asociații (CBA). Promovarea celor doi avocați de la statutul de “seniori” la cel de „parteneri” este valabilă din luna ianuarie a acestui an. Statutul de partener mai este deținut în prezent de avocații Alina Anca Balaciu, Beatrice Onica-Jarka, Dinu Petre, Monica Bădescu și Radu Mitescu.
Marius Pantea face parte din echipa de avocați ai CBA din 2006, specializându-se în principal în domeniul litigiilor prin asistarea şi reprezentarea cu succes a  unor clienţi importanţi ai societăţii de avocatură în litigii civile atât în faţa instanţelor de judecată cât şi în proceduri de arbitraj comercial internaţional sau naţional.

Marius  Pantea: „Sunt deopotrivă bucuros dar şi mândru să mă alătur echipei de parteneri Cunescu, Balaciu și Asociații. În cei 6 ani de activitate în cadrul societăţii, am deprins grija pentru clienţi, profesionalismul şi munca în echipă ca fiind  coordonatele principale ale unei activităţi desfăşurate la cel mai înalt standard profesional.”

Alexandru Simon s-a alăturat CBA în anul 2008, având o experienta bogată în litigii şi arbitraj pe aspecte de drept comercial, drept corporatist, dreptul transporturilor și proceduri de achiziţii publice.

Alexandru Simon: “Sunt onorat să mă alătur echipei de parteneri Cunescu, Balaciu şi Asociaţii. Cred că hotărârea de a primi noi parteneri la începutul anului 2012 reflectă dezvoltarea ascendentă pe care această casă de avocatură a cunoscut-o în ultimii ani. Privesc cu optimism şi realmente entuziasm perioada următoare, cu gândul mai ales la proiectele pe care le vom iniţia în noua formulă. În ceea ce priveşte domeniul litigiilor, vom reprezenta în continuare interesele clienţilor în faţa instanţelor judecătoreşti şi arbitrale, având ca scop ceea ce orice jucător pe piaţa de business din România îşi doreşte: succesul.”

CBA reprezintă în România zona de legal a rețelei internaționale de consultanță NEXIA International, făcând parte și din rețeaua specializata a firmelor de avocati ADVOC International. În prezent, CBA a ajuns la un număr de 17 avocaţi, dintre care 8 sunt avocati seniori şi alcătuiesc împreună cei şapte parteneri o echipa redutabilă în litigii şi consultanţa de business. Numărul clienţilor pentru care avocaţii casei au prestat servicii în 2011 depăşeşte 110 companii.

Cunescu, Balaciu şi Asociaţii a fost înfiinţată în anul 1996 de Constantin Cunescu şi Alina Anca Balaciu, fiind una dintre primele case de avocatura de business din Bucureşti Principalele  domenii de activitate ale societăţii de avocatură se regăsesc în asistenţa juridică în proiecte mari de investiţii şi infrastructură, în asistenţă pentru proceduri de fuziuni şi achiziţii, precum şi în domeniul internetului şi al comerţului electronic. Specialiştii de la Cunescu, Balaciu şi Asociaţii acoperă cu soluţii eficiente speţe privind proprietatea industrială şi drepturile de autor, construcţiile, relaţiile de muncă, viaţa societăţilor comerciale dar și exproprieri și retrocedări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *