AdePlast sustine perfomanta in natatie si pentatlon modern

0
272

Fundatia AdePlast a semnat luna aceasta un acord de sponsorizare cu Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern prezidata de Camelia Potec. Producatorul roman de materiale de constructii, AdePlast este astfel al doilea mare nume din zona de business care se alatura eforturilor de revigorare a inotului romanesc, dupa Mercedes-Benz. Contractul semnat intre cele doua entitati este valabil un an si are premise de prelungire.

Cei doi sponsori s-au alaturat Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern, dupa ce Camelia Potec a devenit presedinte in toamna anului trecut. Sumele implicate in acest acord vor fi folosite de federatie pentru crearea unei baze sanatoase de sustinere a activitatilor de descoperire si formare a viitorilor campioni romani.


camelia_thomas

„Planul pe care l-am propus la venirea mea in fruntea federatiei are ca obiectiv formarea si sustinerea viitorilor campioni. Pentru a putea deveni realitate, avem mare nevoie de sustinerea companiilor private puternice. Mercedes-Benz si Adeplast, pana acum, au inteles apelul nostru si cu sustinerea lor suntem mai aproape de visul nostru. Evident ca fara o baza materiala si umana pe masura, nu putem spera la medalii olimpice. Pana atunci insa trebuie sa punem la dispozitia copiilor si juniorilor romani conditii similare sau cel putin asemanatoare cu cele aflate la dispozitia inotatorilor din tarile unde se face performanta ”, declara Camelia Potec, Presedintele Federatiei.

„In cei aproape 18 ani de la infiintare, AdePlast a sperat permanent ca va ajunge un concurent serios in industria in care se lupta. Astazi ocupa prima pozitie pe mai multe piete si asta doar prin munca sacrificii si investitii permanente. Acordul semnat acum cu Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern este un pas important pentru Fundatia Adeplast pentru ca aici am identificat dorinta si putinta de a realiza obiectivele propuse. Noi speram ca in viitorul apropiat sa avem campioni romani pe podiumurile din bazinele de inot in intreaga lume si vom sti ca este si meritul Adeplast”, declara Thomas Barbut, coordonator marketing si IT AdePlast.

„Inainte de a spera la medalii olimpice, mondiale sau europene trebuie sa ne aplecam la baza de selectie, la resursele materiale si la oamenii implicati in acest sport. Trebuie sa le oferim acestora conditii propice, asta inseamna, de exemplu, bazine omologate. Lurcam la toate acestea si asteptam alaturi de noi toti campionii din zona de business care vor sa sustina performanta romaneasca la nivel mondial ”, declara Camelia Potec.

Despre Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern
In 21 decembrie 1930 se constituie Federatia Romana de Inot, iar in 1931, la Bucuresti, are loc prima editie a Campionatelor Scolare. Castigatorii au fost recompensati cu diplome si cu brevetul de inotator scolar. Prima participare la Olimpiada s-a petrecut in 1952. De atunci Romania a participat la 13 Olimpiade si are strans un palmares de:
3 medalii de aur
2 medalii de argint
4 medalii de bronz
La 1 ianuarie 1998, prin fuziunea dintre Federatia Romana de Natatie si cea de Pentatlon Modern se formeaza Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern.

AdePlast este cel mai important producător român materiale de construcţii cu trei platforme industriale situate în Oradea, Ploieşti şi Roman.
Oradea. Capacitatea de producție este de 250.000 de tone adezivi şi mortare uscate, 50.000 de tone de vopsea  şi tencuieli decorative pe an  şi 700.000 metri cubi de polistiren expandat (EPS), având inclusă și capacitatea de producție de polistiren grafitat în cobranding cu firma BASF.
Ploiești. Pe platforma industrială de la Ploieşti se află o fabrică de adezivi şi mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone, o fabrică de polistiren expandat (EPS) de 700.000 de metri cubi, o line de producţie de polistiren grafitat de 150.000 de metri cub, la care se adaugă  o fabrica de vopsea, tencuieli decorative şi lacuri şi emailuri pe bază de apă, cu capacitate de 50.000 tone pe an.
Roman. AdePlast deţine o zonă industrială care include o fabrică de adezivi şi mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone şi  o linie de producţie de polistiren expandat cu o capacitate anuală de 700.000 de metri cubi. Astfel, Adeplast devine producătorul de termosistem numărul 1 din România, având toate materialele componente realizate în fabricile proprii. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *