Investitii de 700.000 euro in cea mai rapida modalitate de transfer de bani in si din strainatate

0
229

PrioriPay, prima platforma de transfer de bani online 100% romaneasca, lanseaza Cardul Prioripay, dupa investitii de 700.000 euro. Cardul este destinat posesorilor de cont PrioriPay si completeaza solutia de transfer de bani din si in strainatate a PrioriPay. O data cu aceasta lansare, PrioriPay devine cea mai rapida modalitate de transfer de bani , aceasta putand fi realizata in 2 secunde.

card prioripay

„Cardul PrioriPay este legatura de care platforma PrioriPay avea nevoie pentru a reuni avantajele oferite de moneda electronica si nevoile imediate ale clientilor nostri persoane fizice de a utiliza banii primiti de la rude sau prieteni. Acum, oricine primeste bani prin PrioriPay se poate bucura de acestia instant, indiferent daca ii retrage de la un bancomat sau face o plata la un comerciant. Tinand cont ca un transfer prin PrioriPay dureaza 2 secunde, iar o retragere de la bancomat sau o plata la un comerciant mai putin de un minut, putem spune ca PrioriPay este cel mai rapid mod de a transfera bani din strainatate catre Romania si invers.”, a declarat Ion Matei, Directorul General al PrioriPay.

Cardul PrioriPay este Preplatit si Reincarcabil si functioneaza sub licenta MasterCard. Prin obtinerea licentei MasterCard si datorita autorizatiei Bancii Nationale a Romaniei (BNR), PrioriPay este singurul operator de plati din Romania care poate emite carduri proprii sub sigla MasterCard.

Prin intermediul Cardului Preplatit Reincarcabil MasterCard PrioriPay toti posesorii acestuia pot retrage bani de la bancomate sau pot efectua plati la comerciantii care afiseaza sigla MasterCard, folosind banii din contul deschis in platforma PrioriPay.

Prin utilizarea acestui produs se pot retrage bani de la orice bancomat din lume sau se pot face plati la comerciantii care afiseaza sigla MasterCard, inclusiv comercianti online. Modul de obtinere a cardului este unul facil, fiind suficienta deschiderea unui cont PrioriPay si accesarea sectiunii dedicate acestuia. Cardul poate fi emis in lei, euro sau dolari americani.

Pana la sfarsitul anului, PrioriPay estimeaza ca va emite peste 10.000 de carduri.

Investitiile necesare pentru lansarea Cardului PrioriPay s-au ridicat la 700.000 euro. Acestea au fost folosite in principal pentru dezvoltarea platformei tehnice www.prioripay.ro spre a sustine astfel de tranzactii si pentru licentierea MasterCard. In afara de banci, in acest moment suntem singurul operator de plati din Romania care poate emite carduri proprii” adauga Ion Matei.

Cardul PrioriPay este un instrument foarte flexibil si pentru persoanele juridice care doresc sa emita carduri co-branded. Licenta primara MasterCard de emitere a cardului permite dezvoltarea de parteneriate prin implementarea cu ajutorul portofelului electronic PrioriPay a sistemelor de fidelizare clienti, inregistrari abonamente, plati si transferuri pentru parteneri afiliati si utilizari in regim de gift card.

Estimam ca in 2015, 85% dintre cardurile PrioriPay pe care le vom emite vor fi co-branded, alaturi de partenerii nostri persoane juridice. Posibilitatile de folosire sunt multiple, in special pentru fidelizarea si retentia clientilor” mai spune Ion Matei, Director General al PrioriPay.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *