Republica furata de la Ploiesti

1
221
victor ponta, sebastian ghita, mircea cosma

E frustrant sa vezi pe altul ca traieste ca un rege, desi, tu stii, e un hot. Greu de demonstrat, dar e hot, golan, nemernic. Stii asta si n-ai ce face. Aluneci pe o spirala a tacerii si taci si mai rau. Eventual, daca poti, te revolti sau votezi. Ca sa se inteleaga, este vorba de republica Ghita/Cosma de la Ploiesti.

Sa te revolti, n-ai cum, n-ai cu cine sa-o faci, ca nu prea se baga nimeni. De ce? Pai, ori sunt angajati in administratie, ori sunt angrenati in viata de zi cu zi, ori lucreaza la Bucuresti si nu au timp de d-astea.

Sa votezi? Vax, pe cine? E republica lor, deci sunt candidatii lor. Pe ultimul primar ales al Ploiestiului l-au bagat la bulau aia de la DNA, iar el era apropiat al clanului. Acum primarul respectiv, Badescu dupa nume, sta printr-o vila in Bucuresti si probabil isi asteapta sentinta. Sper sa vina si sa-i ia si banii furati.

iulian badescu
iulian badescu

Citeste si Afi Ploieşti a închis patinoarul. NU are voie, ar trebui să spună Primarul!

Actualul primar, interimar, un domn solid si bine intentionat, Ganea parca, pare ca misca lucruri, dar e si el de-al lor. Acum ca bat alegerile la usa, e normal sa faca cate ceva. Si repede. Asa a facut si un fost primar, PNL-ist, Volosevici, care ar mai fi vrut primar inca o data, dar se pare ca a furat si el si nu mai are voie la Primarie.

Primarul interimar Ganea
Primarul interimar Ganea

Acum, ai e o optiune pentru Ploiesti. Doamna Gavrilescu. Doamna, simpatica de altfel, a fost in mai multe partide si acum e la Tariceanu. A fost ministru, tot gratie lu’ Tariceanu, dar tocmai traseismul ma face sa cred ca ar putea, odata primarita, sa bata palma cu Clanu’.

Gratiela Gavrilescu
Gratiela Gavrilescu

PNL nu mai are candidat. Deci, cu cine sa votez? Poate vine Nicusor si la Ploiesti. Sau Marian Munteanu. Dar cum ar putea celalalt clan, Anastase sa permita atata libertate pe domeniul lor, acum ca DNA-ul ii amusineaza bine cnejii republicii de la Ploiesti.

In rest, in Ploiesti s-a inaugurat un pod peste centura, o structura megalomana, demna de orgoliul ceausist, dar, ce credeti? Podul-sens-giratoriu nu e gata. L-au inaugurat doar sa vedem noi ca Cosma poate si d-astea.

In centru la Ploiesti e o cladire veche si frumoasa pe care sta un mare banner care promoveaza o firma de pariuri online. Ce credeti? Firama e a lu’ Ghita, iar casa tot a lui. Sigur, omu-si pune pe casa lui ce vrea. Da, dar in cazul acestei case n-are voie sa puna nimic pentru ca e cladire istorica. Dar liderii au voie orice. Mai ales daca detin Primaria. Pana la urma fac ei o legisoara si-si dau voie.

Casa monument cu banner
Casa monument cu banner

E… Cam asta e in Ploiesti. Mai e doar ca Gratiela blocheaza trotuarele cu cuburi electorale si ca AFI Ploiesti a inchis patinoarul din incita pe motiv ca vrea sa fie mai aproape de dorintele ploiestenilor si ca vrea sa aduca acolo un alt magazin cu toale din China.

Cam asta e la Ploiesti!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *