Jaguar F-PACE, primul crossover Jaguar a ajuns în România

0
195
Jagur F-PACE

Aseară a fost prezentat în România cel mai nou model Jaguar. Crossoverul Jaguar F-PACE, primul din istoria mărcii.

Jaguar F-PACE este construit pe baza arhitecturii Jaguar din aluminiu. Este o combinaţie armonioasă între proporţiile şi elemente Jaguar F-TYPE, cum ar fi linia de design a părţii din spate, a gurilor de aerisire şi a stopurilor. Forma grilei faţă, a capotei, farurile cu tehnologie full-LED, jantele de 22 de inch şi consola transpun în realitate viziunea artistică a conceptului Jaguar C-X17.

Jaguar F-PACE
Jaguat F-PACE

Habitaclul noului Jaguar F-PACE dispune de spaţiu suficient pentru a acomoda cinci persoane. Interiorul îmbină materiale şi finisaje de cea mai bună calitate, dotări precum scaune spate încălzite, cu reglare electrică şi tehnologii de ultimă oră, ca sistemul InControl Touch Pro şi ecranul virtual HD, de 12.3 inch, toate pentru a spori confortul pasagerilor. Crossoverul dispune și de cel mai mare portbagaj dintre competitorii săi – 650l.

Lansarea modelului Jaguar F-PACE marchează și debutul mondial al accesoriului denumit “Activity Key” – o brățară rezistentă la apă, care înlocuiește cheia mașinii pentru activitățile în aer liber.

Motorizări Jaguar F-PACE

Jaguar F-PACE
Jaguar F-PACE

Jaguar F-PACE este disponibil cu următoarele motorizări: 2.0D 180CP (în varianta cu transmisie manuală și automată), 3.0D V6 300CP și cele 2 motorizări pe benzină 3.0l S/C V6 cu performanțe de 340CP și respectiv 380CP. F-PACE poate fi comandat în următoarele nivele de echipare: Pure, Prestige, R-Sport, Portfolio, S și  Ediția Limitată First Edition, care se va produce doar în primul an de la lansare, într-un număr limitat de 2.000 de unități.

Modelul F-PACE va fi disponibil pentru livrare începând cu 22 aprilie 2016, moment în care acest model va putea fi testat în toate showroom-urile Jaguar din țară.

Prețurile pentru acest model încep de la 38 600 Euro + TVA, pentru varianta 2.0D 180CP Pure AWD cu transmisie manuală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *