Noile dezvăluiri despre lansarea telefonului iPhone SE 3 pe data de 8 martie

0
213
iPhone SE 3

Apple a confirmat deja faptul că va ţine un eveniment pe 8 martie 2022, iar acolo aşteptam debutul unui iPhone SE nou, aşa numitul iPhone SE 3 sau iPhone SE 2022. Terminalul nu a fost străin de scăpări, unele datând chiar imediat după debutul lui iPhone SE 2 în 2020. Azi aflăm totuşi informaţii noi mulţumită analistului Ming-Chi Kuo, care tocmai şi-a deschis un cont de Twitter.

Vă reamintesc şi că pe 8 martie am putea vedea şi alte produse noi Apple, precum un iPad Air upgradat, un Mac Mini cu design complet nou, poate şi MacBook-uri de generaţie nouă. Revenind la acest iPhone SE 2022, el ar trebui să pornească de la 300 de dolari şi să aducă un procesor Apple A15 Bionic. Analistul Ming-Chi Kuo dezvăluie şi că terminalul, pe care îl numeşte iPhone SE+ 5G va veni în variante de 64 GB, 128 GB şi 256 GB, pe 3 nuanţe: alb, negru şi roşu.

 

vezi si: https://informateca.ro/razboiul-ucrainean-lavrov-zelensky-vrea-un-razboi-nato-rusia-nu-diplomatie/

 

 

Formatul va fi similar cu cel al lui iPhone SE 2020, dar telefonul va aduce ca noutate suportul 5G, atât sub formă de mmWave, cât şi sub-6. Kuo scrie şi că iPhone SE 2022 va intra în producţia de masă în această lună şi că Apple estimează livrări de 25-30 de milioane de unităţi pentru produs. Terminalul va aduce şi un ecran din altă epocă, cea a lui iPhone 8, cu diagonală de 4.7 inch şi rezoluţie de 1334 x 750 pixeli. Şi bateria de 1821 mAh rămâne neschimbată, iar camera principală e aşteptată să aibă un senzor de 12 MP, în vreme ce camera frontală pentru FaceTime şi selfie are 7 MP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *