Patru tineri care petreceau pe balconul unui apartament aflat la etajul opt al unui bloc din Focşani au scăpat grătarul

Patru tineri care petreceau pe balconul unui apartament aflat la etajul opt al unui bloc din Focşani au scăpat grătarul, spărgând luneta unei maşini, anunță News.ro, care citează Jurnal de Vrancea.

Vezi și: Rusia, mesaj pentru Finlanda și Suedia: Nu ar trebui să își facă iluzii că noi vom accepta pur și simplu aderarea lor la NATO

Momentul a fost observat de un echipaj de jandarmi, sosit la faţa locului din cauză că muzica era prea tare. Unul dintre tineri a fost amendat, iar jandarmii au întocmit actele de sesizare penală pentru distrugere.

Potrivit ziarului din Vrancea, jandarmii au intervenit, duminică, la un incident petrecut pe Bulevardul Unirii din Municipiul Focşani.

Patru tineri petreceau pe un balcon aflat la etajul opt al unui bloc, iar muzica era la intensitate prea mare.

”În momentul în care echipajul de jandarmi se pregătea să intervină, unul dintre tineri a scăpat un grill metalic de la balcon, obiect ce în cădere a spart luneta unui autoturism aflat în parcare”, au transmis, pentru sursa citată, jandarmii din Focşani.

Aceştia au precizat că unul dintre tineri a coborât, a recunoscut că este grill-ul său şi l-a scăpat din greşeală de la balconul apartamentului.

Jandarmii l-au sancţionat pe bărbat cu amendă în cuantum de 200 lei pentru tulburarea liniştii şi i-au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Sursă G4Media

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *