LEM’S te ajută să-ţi meargă bine la şcoală

0
264

Toamna s-a anunţat lungă, iar elevii şi studenţii, alături de părinţii lor au folosit din plin timpul frumos pentru activităţi recreative, acum însă a venit momentul pregătirii camerei pentru noul an de studiu.

Specialiştii de la Lemet cunosc cele mai uzuale dorinţe ale părinţilor în ceea ce priveşte aranjarea camerei de studiu a copilului. Au aflat, în cei 20 de ani de practică, cum văd studenţii spaţiul lor de studiu şi de viaţă, chit că e vorba de camera din pod sau de camera mică de cămin din Grozăveşti, Regie sau din orice campus universitar din România. Creatorii programului de mobilă „Xtend – dormitoare şi camere pentru tineret” sunt conştienţi şi de dorinţele şi aspiraţiile tinerilor care trebuie să impartă aceeaşi cameră.

Tot ce işi poate dori în materie de amenajare a unei camere un copil sau părintele său, ori un tânăr licean sau student se poate modula din sutele de posibilităţi de corpuri de mobilă ale programului Xtend!

De exemplu, pentru o cameră în care spaţiul este o problemă iar un şifonier cu 3 sau chiar cu 2 uşi este exclus, specialiştii de la Lemet au gândit şifonierul care poate fi „ascuns” în colţul camerei. O astfel de soluţie costă un pic peste 600 de lei, iar cu oglidă încorporată preţul mai urcă cu 100 de lei. Şi nu este puţin ca în camera unei tinere domnişoare care se pregăteşte de şcoală să existe oglindă!

Într-o cameră de studiu trebuie să existe, neapărat, şi un birou. Un astfel de birou, multiutilitar, cu sertare sau cu uşă, costă în magazinele LEM’S aproximativ 400 de lei. Fetele sau domnişoarele care vor să imbine utilul cu plăcutul, pot gasi în reţeaua LEM’S un compromis deştept, un hibrid perfect pentru o cameră de fată: biroul-toaletă.

Dacă soluţia unui pat care ascunde sertare sub saltea este deja cunoscută, atunci ea trebuie neapărat combinată cu un modul care să încorporeze patul pentru ca diversele obiecte din camera unui tânăr să poată fi depozitate la îndemână. Altul decât cel obişnuit: oriunde pe jos! O astfel de combinaţie costă în magazinele LEM’S aproximativ 1000 de lei.

Pentru mai multe informaţii si imagini click aici.

“Dezvoltarea gamelor de produse pentru tineret face şi ea parte din strategia de dezvoltare a Lemet, alături de toate celelealte programe ale noastreprecizează Adrian Rizea, director comercial Lemet.

“Rate fără dobândă” accesate de peste 4.000 de clienţi

LEM’S pune la dispoziţia clienților săi un plan de achiziție în 10 rate fără dobândă, împreună cu partenerii săi financiari, Credit Europe Bank (prin Card Avantaj) și Unicredit Consumer Financing.

Programul “Rate fără dobândă” are deja un an de prezenţă în magazinele LEM’S şi a fost accesat de peste 4.000 de clienți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *