GameShop.ro Concept Store este gazdă pentru lansarea Deus Ex: Human Revolution

Deus Ex: Human Revolution se lansează vineri, 26 august, în GameShop.ro Concept Store din str. Sfânta Vineri nr. 25, începând cu
orele 14:00.

Organizatiorii, Best Distribution şi GIGABYTE anunţă că cei prezenţi la acest eveniment vor putea câştiga premii dacă vor ştii să răspundă la întrebările pregătite special pentru lansarea Deus Ex: Human Revolution.
Povestea jocului video Deus Ex: Human Revolution

Intră în rolul lui Adam Jensen, un fost specialist SWAT, ce a fost ales să apere o firmă de biotehnologie experimentală. O echipă Black Ops atacă sediul și omoară oamenii de știință. Devii modificat generic și trebuie să afli cine e în spatele acestei operațiuni.

Descoperă o perioadă din viitor plină de tehnologie, de haos și conspirații, unde societatea a fost împărțită în cei care-și pot permite modificările genetice și cei care nu.

Un mix perfect de acțiune și RPG – Deus Ex: Human Revolution te pune în situații intense de luptă, oferind o gamă largă de modificări și îmbunătățiri pentru tine și arsenalul tău. Alegerile tale au consecințe – te poți furișa, poți face hacking, poți utiliza abilitățile sociale pentru a afla informații sau te poți năpusti asupra inamicilor cu toate armele.

Dacă vrei să afli cum se prezintă şi ce aduce noul Deus Ex: Human Revolution, eşti invitat să ni te alături la evenimentul de lansare al
jocului, ce va avea loc vineri, 26 august 2011, in cadrul Gameshop.ro Concept Store începând cu orele 14:00 şi care va avea parte şi de un review exclusiv live realizat de Cosmin Aioniţă, reprezentantul Go4games.ro. Jocul va fi disponibil pentru a fi testat pe sisteme PC oferite de GIGABYTE.

Toţi cei prezenţi la evenimentul de lansare vor putea să participe şi la quiz-urile ce le pot aduce drept premii tricouri, postere şi chiar varianta de PC a jocului. Mai multe detalii despre desfaşurarea acestor mini-concursuri vor fi prezentate la faţa locului.

Jocul este disponibil şi la precomandă până la data lansării pe site-ul www.gameshop.ro şi va putea fi achiziţionat în variantele Deus Ex Human Revolution Standard Edition, Augmented Edition sau Collectors Edition pentru PC, PlayStation 3 şi Xbox 360.

Dacă doriţi să aflaţi mai multe detalii despre joc, vă invităm să vizitaţi pagina web http://www.deusex.com/.

Atenţie, Deus Ex: Human Revolution este destinat jucătorilor de peste 18 ani.

Preţuri:
DEUS EX HUMAN REVOLUTION – PS3 – 259,9 lei
DEUS EX HUMAN REVOLUTION – XBOX360 – 259,9 lei
DEUS EX HUMAN REVOLUTION – PC – 99,9 lei
DEUS EX HUMAN REVOLUTION AUGMENTED EDITION – PS3 – 269,9 lei
DEUS EX HUMAN REVOLUTION AUGMENTED EDITION – XBOX360 – 269,9 lei
DEUS EX HUMAN REVOLUTION COLLECTORS EDITION – PC – 469,9 lei
DEUS EX HUMAN REVOLUTION COLLECTORS EDITION – PS3 – 499,9 lei
DEUS EX HUMAN REVOLUTION COLLECTORS EDITION – XBOX360 – 499,9 lei

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *